Fiets reparaties en onderhouden

Wij repareren en onderhouden van fietsen van alle soorten en alle merken. Als u uw fiets laten vallen naar de winkel, geven wij u een schatting van de prijs en de datum waarop u voor uw fiets kan komen.

Bij Magic Vélos fiets onderhoud formule is:

  1. truing de voor- en achterwielen
  2. eliminatie van speling in de as van de naven
  3. eliminatie van speling in het stuur
  4. eliminatie van speling in de trapas
  5. remafstelling (verandering kabels indien nodig)
  6. snelheid instellen (wijzigen kabels indien nodig)
  7. aanpassen van de voor- en achterlichten
  8. aanhalen van de pedalen
  9. aanscherping van de links en rechts krukken
  10. adequate oliën en smering

Getuigenissen van onze klanten

“Ik ben niet rijk genoeg om te kopen die goedkope”, zegt een klant. Bij Magic Vélos, ik kom een keer; ik betaal een keer ook! En het is geen verrassing: het citaat is direct en de manager houdt geen rekening met de extra verandering van een kabel of een pad bijvoorbeeld.

Ik ben een gewend fietser en ik gebruik mijn fiets elke dag. Ik kan niet zonder mijn vervoer meerdere keren per jaar. Dat is de reden waarom ik koos voor Magic Vélos. Onderhoud van mijn fiets is zo goed gedaan, dat ik hem bezocht een keer per jaar (of om de twee jaar). Voor deze klant, “tijd is geld”.

Het belangrijkste voordeel bij Magic Vélos? De montage en de fiets onderhoud worden uitgevoerd door de manager zelf. Dit is niet een ongeschoolde werknemer die op mijn fiets werkt!

Magic Vélos onderhoud dienst is een paar euro duurder dan sommige andere instellingen. Maar aan het eind van de dag ben ik winnaar: zijn goede werk bespaart me tijd en geld. Het ongemak is dat ik niet genoeg excuses moeten passeren om te zeggen “hallo”.